START MIJN INKOOP

Upload uw offerte of aanvraag

INKOOP IN UW VOORDEEL

Stuur ons geheel vrijblijvend uw aanvraag

Wij zoeken naar de beste combinatie tussen de hoogste kwaliteit en het laagste investeringsrisico voor een zo scherp mogelijke prijs. Van ziekenhuizen tot overheidsinstanties: met jarenlange ervaring krijgt Buywiser de scherpste prijzen in elke sector.

Bent u niet voordeliger uit? Dan betaalt u voor onze diensten helemaal niets. Inkopen met Buywiser is dus altijd in uw voordeel.

Stuur ons uw offerte, begroting of budget. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw aanvraag.

REFERENTIES

Wat zeggen onze klanten over ons?

Ik wist niet dat er nog zoveel inkoopvoordeel te behalen was.

 

Ik dacht dat ik een prima prijs had maar zie nu dat ik in het verleden teveel betaald heb.

Buywiser levert snel resultaat zodat mijn project geen vertraging op loopt.

UW PERSOONLIJK CONTACTPERSOON

Ik stel mij graag aan u voor

ROSALIE HIJDRA

Accountmanager

“Eén van de sleutels van een succesvolle samenwerking is vertrouwen. Vertrouwen dat u de beste partij heeft gevonden die het onderste uit de kan haalt, zonder dat u risico loopt. En dat begrijpen wij, want alleen uw succes is ons succes. Wilt u weten of er bij u ook onnodig geld uit gaat? Of u kunt besparen op uw offerte of begroting? Neem dan contact met mij op, ik zoek het graag voor u uit.”

Phone 06 29 13 96 56     Mail rosalie@buywiser.nl

Rosalie Hijdra