Over ons

We stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Peter Bender en Rosalie Hijdra. In 2016 hebben wij Buywiser opgericht, omdat wij geloven dat inkoop beter kan. Met een zorgvuldig en professioneel inkoopproces helpen wij bedrijven en ondernemingen om meer grip te krijgen op hun inkoop, de kwaliteit te verbeteren en de winst te vergroten. Voor de kleine ondernemers tot grote internationale bedrijven; op het gebied van inkoop is er nog veel voordeel te behalen.

Cras faucibus et ante a sagittis. Vivamus tincidunt erat eu ante pharetra, id vulputate enim interdum. Sed vel turpis in est congue feugiat sed non nisl. Quisque aliquam magna nulla, nec interdum metus laoreet vel. Vivamus non condimentum est, vel aliquam ligula. Vivamus sagittis interdum elit, sed vestibulum elit vestibulum id. Nam et fringilla arcu. Donec quis tortor sem.

Praesent quis justo a massa posuere semper. Nam consectetur justo vitae ultrices cursus. Praesent a pellentesque magna. Suspendisse luctus feugiat elementum. Sed quis ultricies lectus. Nunc mattis neque vel dolor lobortis, nec facilisis orci molestie. Sed pulvinar tincidunt congue. Sed vitae sollicitudin odio. Mauris efficitur sapien non nunc rhoncus laoreet. Fusce quis facilisis risus, eget gravida sem.

 

BUYWISER

Onze missie en visie

De visie van Buywiser is de winst van bedrijven en ondernemingen optimaliseren door inkoopkosten te reduceren en tot een minimum te brengen. Door reëlere, marktconforme prijzen verbetert de concurrentiepositie van bedrijven.

Buywiser gelooft dat bedrijven en ondernemingen hun winst kunnen vergroten doordat ze geld kunnen besparen op het gebied van hun inkoop door Buywiser te laten bemiddelen bij onderhandelingen en het (investerings)risico zover mogelijk te beperken. Buywiser biedt u een ervaren inkoopspecialist die kwaliteit, betrouwbaarheid en succes hoog in het vaandel heeft staan.

UW PERSOONLIJK CONTACTPERSOON

Ik stel mij graag aan u voor

ROSALIE HIJDRA

Accountmanager

“Eén van de sleutels van een succesvolle samenwerking is vertrouwen. Vertrouwen dat u de beste partij heeft gevonden die het onderste uit de kan haalt, zonder dat u risico loopt. En dat begrijpen wij, want alleen uw succes is ons succes. Wilt u weten of er bij u ook onnodig geld uit gaat? Of u kunt besparen op uw offerte of begroting? Neem dan contact met mij op, ik zoek het graag voor u uit.”

ERVARING
Rosalie is vanaf 1985 in secretariële functies werkzaam geweest voor topbestuurders, met name bij bedrijven in de financiële dienstverlening. Ze was vaak ook betrokken bij de inkoopprocessen binnen de diverse bedrijven, vaak als onderdeel van haar functie maar soms ook voor onderhandelingen binnen een project.

Vanaf eind 2015 besloot zij een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen het bedrijf van haar echtgenoot, Peter Bender, en is zij fulltime bezig voor zowel BenTalent, zijnde een detacheringsbureau en nu ook BuyWiser waar zij samen in werkzaam zijn.

Voor Buywiser is zij als accountmanager verantwoordelijk voor de contacten met de klanten.

Phone 06 29 13 96 56     Mail rosalie@buywiser.nl

 

UW INKOOPSPECIALIST

Ik stel mij graag aan u voor

PETER BENDER

Inkoop specialist

“In mijn 35 jaar als inkoopspecialist heb ik in een breed scala sectoren gezien dat prijzen vaak niet goed uitonderhandeld werden. Met een zorgvuldig en professioneel inkoopproces helpen wij bedrijven en ondernemingen om meer grip te krijgen op hun inkoop, de kwaliteit te verbeteren en de winst te vergroten.”

ERVARING
Tot 1990 heeft Peter diverse posities gehad bij overheidsinstanties en is daarna in ziekenhuizen werkzaam geweest. Hij was verantwoordelijk voor aanbestedingen (ook bouwgerelateerd), (medische)apparatuur, ICT, inhuur van personeel, outsourcen werkzaamheden in Nederland, maar ook daarbuiten (o.a. India). Daarnaast heeft Peter een groot netwerk waarbij in specifieke vakgebieden extra expertise kan worden ingebracht. In 2011 heeft Peter 
BenTalent opgericht, een detacheringsbureau voor talentvolle starters. Vanuit daar heeft hij voor opdrachtgevers diverse innovaties, outsource trajecten en interim opdrachten uitgevoerd.

“Wilt u weten of er bij u ook onnodig geld uit gaat? Of u kunt besparen op uw offerte of begroting? Neem dan contact met mij op, ik zoek het graag voor u uit.”

Mail peter@buywiser.nl

REFERENTIES

Wat zeggen onze klanten over ons?

Ik wist niet dat er nog zoveel inkoopvoordeel te behalen was.
 

 

Ik dacht dat ik een prima prijs had maar zie nu dat ik in het verleden teveel betaald heb.

Buywiser levert snel resultaat zodat mijn project geen vertraging op loopt.